Cautare

5047 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a sefului cercetari penale buzau" (4.07 secunde)
Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B.
Madalin de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Focus pe bd. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Vrancea, a condus un motociclu marca Bootian, fara a poseda curs de legislatie rutiera, pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 124, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice a pierdut controlul asupra ghidonului si a tamponat un autoturism marca Skoda, care se afla stationat.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M.
Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. ... Cand a ajuns in dreptul str.
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos.
Sorin de 34 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Vitan Barzesti dinspre Splaiul Unirii catre sos. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni marcata corespunzator, din dreptul intrarii in incinta unui supermarket, a surprins si accidentat pe R.
Valentin de 22 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio pe Calea Rahovei dinspre Calea Ferentari catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Claudiu de 33 ani, din Bucuresti, fara a poseda permis de conducere sau curs de legislatie rutiera, a condus un moped marca Xinroad pe bd. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Marius de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. 1 Mai, a efectuat virajul stanga pe bd.
Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare.
PETRICA de 24 de ani din Bucuresti, a condus un motociclu marca Yamaha, pe Soseaua Viilor dinspre Str. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe R.
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Chitila, iar cand a ajuns la intersectie cu bd. Bucurestii Noi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, condus pe bd.
Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. Operatorul care il insotea a fost ranit si este internat la spitalul Elias.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
google-analytics.com